Tutustu meihin!

Kylpyhuonekalusteet – luksusta, joka kuuluu kaikille

Aamuruuhkaa kylpyhuoneessa? Valtaako purkkien ja purnukoiden armeija vähäisenkin laskutilan vai liimaantuuko suihkuverho ihoon ja ajatuskin rentouttavasta vaahtokylvystä on valovuosien päässä?

Kauniista kylpyhuoneesta iloitsee koko perhe.

Eikö olisi ihanaa, jos kylpyhuone toisi harmin sijaan voimia arkeen? Arjen hyvä olo kiteytyy kylpyhuoneeseen – päivä aloitetaan ja pestään illalla pois juuri täällä. Miksi siis tyytyä kylpyhuoneeseen, jossa jokin asia harmittaa aina, kun siellä käy?

 Oikeanlaisilla kalusteilla, laatoilla ja ripustimilla saadaan rakennettua jokaiselle perheelle toimivat pesutilat. Neliöiden salliessa nykyisestä kylpyhuoneesta voidaan halutessasi loihtia myös rentouttavaa spa-tunnelmaa huokuva keidas, joka tuo ripauksen ekstraa jokaiseen päivään

Ota yhteyttä ».

Miten pääsen alkuun?

Kun olet päättänyt toteuttaa projektin, pyydä suunnittelijamme kotiisi keskustelemaan siitä, mikä on käsillä oleva ongelma tai millainen remontti on kyseessä ja mitä haluat sillä saavuttaa. Ammattitaitoinen suunnittelija auttaa sinua ymmärtämään projektin mahdollisuudet käytössä olevan ajan ja budjetin puitteissa.

Jo etukäteen kannattaa miettiä seuraavia asioita:

Kylpyhuoneen käyttäjien määrä.
Halutaanko pesupisteet yhdelle vai kahdelle henkilölle?
Onko kyseessä pelkkä WC, WC+kylpyhuone vai pelkkä pesutila?
Millainen WC-istuin tarvitaan (seinä-WC, korotettu, perinteinen)?
Mahdollinen poreamme tai kylpyamme.
Millainen suihku halutaan (esim. suihkukaappi)?

Korkealaatuiset, kotimaiset kalusteet.

Toimitamme laadukkaita, kotimaisten valmistajien keittiö-, sekä muita kiintokalusteita. Mallistojemme kulmakiviä ovat kotimaisuus, laatu ja tyylikkyys. Keittiökalusteiden kotimaisuus on fiksu valinta, joka lyhentää kuljetusmatkoja ja pienentää ekologista jalanjälkeä.

Jätä yhteydenottopyyntö