Tutustu meihin!

Kylpyhuonekalusteet – luksusta, joka kuuluu kaikille

Kauniista kylpyhuoneesta iloitsee koko perhe.

Eikö olisi ihanaa, jos kylpyhuone toisi harmin sijaan voimia arkeen? Arjen hyvä olo kiteytyy kylpyhuoneeseen – päivä aloitetaan ja pestään illalla pois juuri täällä. 

 Oikeanlaisilla kalusteilla, materiaaleilla ja herkullisilla yksityiskohdilla saadaan rakennettua jokaiselle perheelle toimivat pesutilat. Neliöiden salliessa nykyisestä kylpyhuoneesta voidaan halutessasi loihtia myös rentouttavaa spa-tunnelmaa huokuva keidas, joka tuo ripauksen ekstraa jokaiseen päivään

Ota yhteyttä ».

Miten pääsen alkuun?

Kun olet päättänyt toteuttaa projektin, ota meihin yhteyttä ja varaa suunnitteluaika. Katsotaan yhdessä millainen remontti on kyseessä ja mitä haluat sillä saavuttaa. Ammattitaitoinen suunnittelija auttaa sinua ymmärtämään projektin mahdollisuudet käytössä olevan ajan ja budjetin puitteissa.

Korkealaatuiset, kotimaiset kalusteet.

Toimitamme laadukkaita, kotimaisen AINAn keittiö-, sekä muita kiintokalusteita. Malliston kulmakiviä ovat kotimaisuus, laatu ja tyylikkyys. Kalusteiden kotimaisuus on fiksu valinta, joka lyhentää kuljetusmatkoja ja pienentää ekologista jalanjälkeä. Kylpyhuonematkan voit aloittaa tutustumalla erilaisiin kylpyhuoneisiin AINAn sivuilla.

Jätä yhteydenottopyyntö