Tutustu meihin!

Kodinhoitohuoneen kalusteet ja tarvikkeet

Toimiva kodinhoitohuone vapauttaa elämääsi aikaa ja tilaa.

Kukaan ei halua väsyneenä tarttua silitettävien vaatteiden röykkiöön tai viettää ylimääräistä aikaa kuivausrumpua täyttäen. Joskus kotitöitä on kuitenkin tehtävä, joten tekisit ne varmasti mieluummin viihtyisässä tilassa? Sellaisessa, jonne voit jättää koneet pyörimään suljetun oven taakse, kun itse menet nauttimaan rentouttavasta illasta perheen parissa? 

Toimiva kodinhoitohuone näyttää joka kodissa erilaiselta. Yhteistä erilaisille kodinhoitohuoneille on kuitenkin se, että säästät aikaa ja hermoja, kun kodin askareet tehdään toimivilla välineillä ja niille varatussa, viihtyisässä paikassa.

Me autamme sinua ratkaisemaan kodinhoidon tyylikkäästi!

Olemme työskennelleet lukuisissa kohteissa ja löydämme ratkaisut hankaliinkin kodinhoidon pulmiin. Olisiko Sinun kotisi vuorossa seuraavana? Suosittelemme, että jätät ongelmanratkaisun meidän huoleksemme ja valitset itsellesi helpomman arjen!

Ota yhteyttä »

Miten pääsen alkuun?

Kun olet päättänyt toteuttaa projektin, ota meihin yhteyttä ja varaa suunnitteluaika. 

Jo etukäteen kannattaa miettiä seuraavia asioita:

Millaisia harrastuksia perheessä on? Mitä asioita kodinhoitohuoneen tulee Sinun arjessasi palvella?

Korkealaatuiset, kotimaiset kalusteet.

Toimitamme laadukkaita, kotimaisia AINA-keittiöiden kalusteita. Malliston kulmakiviä ovat kotimaisuus, laatu ja tyylikkyys. Kalusteiden kotimaisuus on fiksu valinta, joka lyhentää kuljetusmatkoja ja pienentää ekologista jalanjälkeä. Erilaisiin kodinhoitotiloihin ja tyyleihin voitte tutustua AINA-keittiöiden sivuilla. 

Jätä yhteydenottopyyntö