Tutustu meihin!

Me 

Nautimme, kun näemme innostuksen asiakkaan silmissä ja kuulemme sen hänen äänessään. Se kertoo, että olemme onnistuneet työssämme. Täydellisten tilojen suunnittelu on intohimomme, johon heittäydymme koko sydämellämme ja haluamme tehdä asiakkaiden arjesta toimivaa, viihtyisää ja kaunista.

Tässä meitä auttaa kotimainen AINA-keittiöt. Heidän mittatilaustyönä tehdyt tuotteet ja yli 8000 värivaihtoehtoa takaavat yksilölliset ratkaisut ja arjen harmoniaa kotiisi. 

qp interior – keittiöunelmia olemme toteuttaneet jo pitkään, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää tai varaa suunnitteluaika.

Ota yhteyttä »

Sanja Lenardic

Mieli kaipaa aina välillä muutosta ja ajatuksissani on monia pieniä arjen unelmia toteutettavana, mutta onhan se vähän liioittelua sisustaa omaa kotia viikoittain. Siksipä parasta työssäni onkin, kun saan purkaa luovuuttani ja samalla toteuttaa asiakkaiden unelmia! 

 

Katariina Pihlflyckt-Rissanen

Katariinalla on pitkä ja monipuolinen kokemus suunnittelusta ja suurienkin projektien hoidosta. Kotien kalusteiden lisäksi hän on suunnitellut ja vastannut yritysten sekä ravintoloiden kalusteista myös kansainvälisillä vesillä. 

Vaikka Katariina rakastaa klassisten keittiöiden aitoa tunnelmaa, hän pitää mielensä avoinna myös uusimpien trendien suhteen. Hänen suunnittelufilosofiansa on yhdistää perinteet ja innovaatiot luodakseen juuri sinun toiveidesi mukaisen tilan.

Haluatko tuntea olosi kotoisaksi omassa keittiössäsi? Katariina on oikea henkilö tekemään unelmistasi totta – hän suunnittelee mieleisesi keittiön ja muutkin kalusteet kotiisi, tuoden tilaan persoonallisen ja toimivan ilmeen. Astu rohkeasti suunnittelun maailmaan Katariinan johdolla!

 

Saara Hirvonsalo

"Minulle on tärkeää, että asiakas saa toiveidensa mukaisen persoonallisen ja esteettisen keittiön, joka palvelee käytössä pitkään, näyttää ja tuntuu omalta joka päivä. Haluan innostua joka päivä luomaan ihmisille persoonallisia, toimivia ja kauniita ratkaisuja arkeen ja juhlaan."

 

Jätä yhteydenottopyyntö