Olemme käytettävissäsi

Meiltä saat näppärästi kaiken tarvittavan remonttiisi - suunnittelusta toteutukseen. Hyödynnä kattava palvelukokonaisuutemme:

  • Kodin tilojen suunnittelu
  • Mittauspalvelu
  • Purkutyöt
  • Kalusteiden kotiinkuljetus
  • Asennuspalvelu

Toteuta unelmasi helposti ja laadukkaasti!

QP-Quality Partners OyHaluamme tehdä remontoinnista mahdollisimman vaivatonta. Huolelliseen ja asiantuntevaan suunnitteluun kannattaa panostaa, sillä pienimmätkin yksityiskohdat korostuvat jatkuvassa käytössä. Tilan mukaan suunnitellut kalusteet erottuvat myös aina edukseen.

Tarjoamme palveluitamme sinun tarpeidesi mukaan. Voit hyödyntää palveluamme kokonaisvaltaisesti tai osittain hankkimalla koko paketin tai yksittäisen palvelun. Suunnittelupalvelu sisältää räätälöidyn suunnitelman asettamasi budjetin ja aikataulun rajoissa. Ja koska toimimme juuri sinulle otollisella tavalla, voit myös antaa suunnittelun ja toteutuksen kokonaan ammattilaistemme tehtäväksi.

Autamme sinua halutessasi myös osakasilmoitusten tekemisessä.

Yksilölliset, kotimaiset kalusteet

QP-Quality Partners OyToimitamme korkealaatuisia, kotimaisten valmistajien keittiö-, sekä muita kiintokalusteita.

Jokaisen asiakkaan tila - keittiö, kylpyhuone, wc - räätälöidään huolella asiakkaan toiveiden mukaan. Haluamme, että nautit laadukkaasta ja viimeistellystä lopputuloksesta mahdollisimman pitkään, joten panostamme pitkäikäisiin tuotteisiin ja kestäviin osiin. Ammattilaisemme hahmottavat tilan käyttötarpeen ja muokkausmahdollisuudet nopeasti. Kalusteiden tuotanto käynnistyy heti, kun olet hyväksynyt suunnitelman.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Tilan suunnittelu alkaa, kun otat yhteyttä ja varaat suunnitteluajan työhuoneellemme tai kutsut suunnittelijan luoksesi kartoituskäynnille. Palvelemme pääkaupunkiseudulla ja Läntisellä Uudellamaalla. Ota yhteyttä!